La Brava Beer obrirà una fàbrica a l'Empordà el 2023 per produir 10 milions de litres a l'any

La firma preveu facturar més de 900.000 euros aquest 2017

Els responsables de La Brava Beer SL (amb el centre d'operacions a Vulpellac i actualment compta amb una plantilla d'onze treballadors) han tancat una segona ronda d'ampliació de capital que els ha de permetre augmentar la seva capacitat de producció. La firma distribueix a grans superfícies – Carrefour, Esclat, Bon Preu, Miquel Alimentació i Gros Mercat- i també a través dels punts de venda del canal Horeca. Així mateix, ha arribat a acords estratègics de distribució amb grups com ara Destileries del Maresme Brands.

El projecte va néixer fa un any i mig amb un grup d'emprenedors vinculats a l'Empordà. La seva idea era "seleccionar els millors processos artesanals amb els avantatges de les produccions de gran volum". L'any 2023 preveuen obrir una fàbrica pròpia a l'Empordà, si bé no han concretat l'indret exacte. Actualment el seu centre de producció es troba a la República Txeca. Aquest any preveuen produir 160.000 litres de cervesa però el 2023 confien arribar als 10 milions de litres. A banda del mercat català, també venen a França i a Austràlia.

A finals de maig trauran al mercat una cervesa sense alcohol, 'La Sense', i ja estan treballant amb altres cerveses de formulació pròpia per a més endavant.

La firma, amb el centre d'operacions a Vulpellac (Baix Empordà), espera facturar més de 900.000 euros aquest any, vuit vegades més que l'any passat.