Llibertat amb càrrecs per al detingut per l'homicidi de Blanes

El jutge l'ha deixat en llibertat perquè considera que no hi ha risc de fuga

El presumpte autor de l'homicidi ha passat aquest dimarts a disposició judicial on ha explicat que estava al seu pis amb la dona –amb qui mantenia relacions sexuals però que no era la seva parella-, que se'n va anar a fer una migdiada a les quatre de la tarda i que quan es va despertar –pels volts de les sis de la tarda-, els Mossos ja eren dins del seu domicili. L'home sosté que no es va assabentar de res perquè estava dormint i nega ser l'autor dels fets.

L'home no té cap antecedent ni havia estat mai denunciat per violència masclista. A més, segons l'examen forense, no presenta cap signe físic de violència ni de forcejament. Malgrat tot, alguns veïns afirmen que la parella discutia sovint i que fins i tot havien hagut d'alertar la policia perquè sentien cops i crits al pis. La dona havia requerit assistència psicològica perquè patia trastorns depressius pels quals prenia una medicació que a solia barrejar amb alcohol. Segons sembla, les discussions es produïen perquè ell li deia que no ho fes i s'acabaven barallant. Uns dies abans de l'homicidi s'havien discutit al bar de sota del domicili de l'home.

Pel que fa a la investigació, no està clar des de quina finestra de l'habitatge s'hauria precipitat ja que la persiana del dormitori estava abaixada.