Fuig d'un control policial de forma temerària i sense carnet al Baix Empordà

Els Mossos intervenen quatre quilos de marihuana al garatge del detingut

Agents del Mossos d’Esquadra van detenir el dia 29 de març un home, de 57 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Torrent (Baix Empordà), com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, un delicte contra la salut pública i un delicte de resistència greu als agents de l’autoritat.
 
Els fets van passat el mateix dia, durant un control policial que s’havia muntat al punt quilomètric 341 de la carretera C-31, dins el terme municipal de Pals. Els agents van observar un vehicle que s’atansava a la seva posició i de cop va fer un canvi de sentit brusc per fugir en direcció contrària.
 
Els  mossos van seguir-lo, fent-li senyals lluminoses i acústiques perquè s’aturés, a les quals el conductor en va fer cas omís i va aconseguir fugir.
 
Minuts més tard els agents van localitzar el fugitiu al seu domicili de Torrent (Baix Empordà). L’home va tornar intentar fugir i  es va resistir activament a la detenció.
 
Quan els agents van escorcollar el vehicle van detectar una forta olor de marihuana. Acte seguit van localitzar a l’interior del domicili gran quantitat de plantes de marihuana, en procés d’assecament, penjades al sostre del garatge. També hi havia caixes i bosses de plàstic plenes de cabdells de marihuana. En total van intervenir quatre quilograms de marihuana.
 
L’home va quedar detingut per conduir temeràriament i sense haver obtingut mai el permís i també per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública i un delicte de resistència als agents de l’autoritat.
 
El detingut, que té antecedents, va passar el 31 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual va decretar la seva llibertat.