Enganyats al comprar una casa que calia enderrocar

Una parella russa reclama 99.000 euros a l'agent immobiari que va fer les gestions

Un matrimoni de nacionalitat russa han presentat una demanda contra un agent immobiliari de Lloret de Mar (Selva) després que aquest fes les gestions per comprar-los una casa que tenia una ordre d'enderroc parcial que s'ha acabat executant segons ha informat El Punt Avui.

La parella reclamen a través de la seva advocada, Núria Angulo, una indemnització de 99.230 euros a Aleksei Klimov, que va aconseguir els poders per part del matrimoni i efectuar la ruïnosa compra.

Els demandants consideren que l'agent estava al corrent de l'ordre de demolició, fruit d'una sentència del 26 d'octubre de 2011, de l'habitatge situat al número 6 del carrer Pirineus. La casa es va comprar per un import de 362.500 euros.

Els nous propietaris de l'immoble no van ser conscients de l'enderroc fins l'octubre de 2013, moment en que els va arribar la notificació d'enderroc. Aleshores van iniciar tràmits per a denunciar l'Ajuntament però a mesura que avançava el litigi es van adonar que tenien les de perdre. Ara, en un canvi d'estratègia s'han centrat amb l'agent immobiliari a qui li reclamen els gairebé 100.000 euros que han comptabilitzat de sumar les despeses de l'enderroc, la reforma de la cuina, la devaluació de l'habitatge per la pèrdua dels metres quadrats, el peritatge de l'arquitecte i les costes judicials.