Detenen tres lladres a Girona per intentar robar a un pis de l'Eixample

Agents de paisà detecten els sospitosos quan sortien de comprar eines per esbotzar portes a una botiga propera

La Policia Municipal de Girona ha detingut dos dones i un home que van intentar robar a un pis de l'Eixample. Agents de paisà van detectar els sospitosos quan sortien d'una botiga i van veure com, amb actitud amatent, anaven mirant per diferents portals fins que van entrar a un d'ells.

Poc després, en van sortir i es van dirigir cap a un cotxe. Els agents els van seguir i els van aturar per demanar-los què feien. Els sospitosos es van posar nerviosos i no van saber donar una explicació coherent. A més, els agents van descobrir que portaven eines que s'utilitzen habitualment per esbotzar portes, i també guants i mitjos per no deixar empremtes. Immediatament, van anar al bloc d'on els havien vist sortir i van descobrir que hi havia un pany forçat.

Per això, van detenir-los per un delicte de robatori a l'interior de domicili en grau de temptativa. Els arrestats són Silvana S., de 31 anys; Suzana S., de 36 anys, i Ricardo S., de 18 anys, tots tres de nacionalitat croata i sense domicili conegut. Cap d'ells té antecedents.