Manifestació perquè es mantinguin els 90 llocs de feina del Marina Sand i Sun Village a Lloret

Els sindicats admeten que "pinten bastos"

Unes 150 persones s'han manifestat aquest dissabte a Lloret de Mar (Selva) per reclamar que es mantinguin els 90 llocs de feina dels Hotels Marina Sand i Sun Village, que van ser clausurats l'estiu passat.

Els sindicats admeten que ara mateix "pinten bastos" perquè aquests dos establiments puguin treballar a l'estiu i creuen que el conflicte acabarà als tribunals. El secretari general del Sindicat Intercomarcal de Comissions Obreres de Serveis de les Comarques Gironines, Josep Maria Montalban, denuncia que la situació dels treballadors "és molt complicada". "Normalment començaven a treballar per Carnestoltes i ara no saben si treballaran a l'estiu", ha reblat.

La manifestació ha transcorregut sense cap incident i ha acabat davant l'Hotel Marina Sand on s'ha llegit un comunicat on els manifestants han reclamat el manteniment dels llocs de feina i també han denunciat la "gestió mafiosa" per part de les diferents empreses que han s'han ocupat dels dos hotels durant els últims anys. "Els gestors han estat més preocupats en guanyar diners a curt termini que no pas de fer bé la feina i de manera responsable", ha criticat Montalban.

Des de CCOO reconeixen que les perspectives actuals dels treballadors no son massa bones. "Ara mateix pinten bastos" diu Montalban que assegura que des del sindicat continuaran treballant per poder donar resposta als treballadors, tot i que tot apunta que "acabarà anant als jutjats".

A la marxa de suport hi havia treballadors dels dos hotels afectats a més d'altres vinguts de diferents establiments que s'han afegit a la manifestació. "La veritat és que estem molt contents amb la solidaritat dels companys que ens han donat suport", ha conclòs Montalban.