Detenen els dos homes que van assaltar violentament un veí de Castellfollit a casa seva

Els arrestats tenen 27 anys i són de nacionalitat marroquina

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat, 15 de març, a Salt (Gironès) dos homes de 27 anys, nacionalitat marroquina i sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació a Castellfollit de la Roca (la Garrotxa).

Els fets es remunten al 12 de gener cap a quarts de set del matí, quan els agents de la comissaria d'Olot van saber que s'havia produït un robatori amb violència i intimidació en un domicili de Castellfollit de la Roca (Garrotxa). Concretament, dos individus havien assaltat el propietari d'un habitatge quan aquest es disposava a marxar de casa seva.

Els assaltants van amenaçar i intimidar a l'home en una habitació que hi havia en el garatge. A més, el van colpejar i li van sostreure el rellotge, diners en efectiu i pertinences personals.

Els mossos també van concloure que, possiblement, l'assalt s'hauria produït gràcies a l'ajuda, la infraestructura i la informació que els hi haurien facilitat altres persones.

Arran els fets, els agents de la Unitat d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona van iniciar la investigació per tal de poder determinar qui o quins podrien ser els autors dels fets. La investigació va donar els seus fruits el 15 de març amb la detenció dels dos autors materials dels fets a la localitat de Salt.

Els investigadors també van poder identificar les altres dues persones que havien facilitat la informació per poder perpetrar l'assalt i els va prendre declaració en qualitat d'investigats.

Els detinguts, amb antecedents, han passat aquest divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.