Espai Gironès programa la seva primera Shopping Night

Tindrà lloc el 31 de març fins a les dotze de la matinada

L’Espai Gironès tindrà la seva Shopping Night.  Se celebrarà el proper divendres 31 de març i la temàtica d’aquesta primera edició serà l’època dels anys 80. Durant l’esdeveniment totes les botigues i establiments del Centre Comercial obriran les seves portes fins a la mitjanit  i oferiran promocions especials i moltes sorpreses. A l’Espai Gironès es portaran a terme un gran nombre d’activitats: concursos, flashmobs, animació, cinema i música.

Les activitats de la primera Shopping Night de l’Espai Gironès començaran a les 18h amb la projecció, als cinemes Odeon i per un preu de 4 euros, de la pel.lícula La la Land. A partir de les 19h totes les persones que visitin l’Espai Gironès seran obsequiades amb un braçalet fluor per anar en consonància amb la temàtica de l’esdeveniment.

Concursos, flashmobs i animació

A partir de les 19h i fins les 22:45h es durà a terme el concurs “Vine dels 80’s” on s’escollirà el millor vestit d’aquella època. Per poder participar-hi caldrà anar vestit dels anys 80, i registrar-se al Punt d’Informació . Hi haurà tres premis diferents: una estada d’una nit  per a dues persones al balneari Font Vella, de Sant Hilari Sacalm; dues entrades per al Centre Lúdic i Termal  Magma, de Santa Coloma de Farners; i sis entrades per als cinemes Odeon. Els premis  els entregarà la mateixa nit, a les 23h, un jurat format per persones de l’equip intern del Centre Comercial.  Aquest no serà l’únic divertit concurs que es durà a terme durant la primera Shopping Night de l’Espai Gironès.

També a partir de les 19h se n’activarà un altre, en aquesta ocasió a través del Facebook del Centre Comercial. En el moment en que pels altaveus de l’Espai Gironès soni la música d’una sèrie mítica de la TV dels anys 80, els participants s’hauran de connectar al Facebook Live on apareixerà la foto d’un premi i d’un punt de l’Espai. La primera persona que identifiqui la foto del lloc de l’Espai on hi haurà el premi i que s’hi presenti amb un tiquet de compra  del dia de l’esdeveniment, d’un mínim de 30 euros, guanyarà el regal ( una Nintendo Clàssic Mini, Tocadiscs, Càmera instantània , un pack de sèries famoses de TV dels 80’s i dos vals de 16.638 pessetes -100 euros- per gastar a les botigues del Centre Comercial en un termini de dos mesos).

A més, a partir de les 22h  hi haurà el Flahmob dels 80’s “Dirty Dancing” a càrrec de les escoles de ball Sibiem, de Salt  i Udance, de Girona.
Durant la primera Shopping Night de l’Espai Gironès no faltarà l’animació i la música. A partir les 21:30h, i durant més de dues hores, cinc actors de la companyia La Minúscula caracteritzats dels 80’s recorreran el centre oferint gags còmics i interactuaran amb el públic.  Al mateix temps,  un Dj punxarà música de l’època. També s’ha previst el Fotobooth dels 80’s on els visitants podran imprimir-se i endur-se  les seves divertides fotos amb atrezzo d’aquella època.