Condemnat un fuster per fer tocaments a una nena d'11 anys a Riudellots

L'acusat reconeix els fets i li rebaixen la pena a 2 anys de presó

L'Audiència de Girona ha condemnat aquest dimecres un fuster que ha reconegut que va fer tocaments a una nena d'11 anys en una casa de Riudellots de la Selva.

El 14 de juny del 2013, l'acusat va anar a una casa de la urbanització Mas Joals de Riudellots de la Selva a fer-hi unes feines de fusteria. A l'habitatge hi vivia una mare amb la seva filla d'11 anys.

Cap a les dues de la tarda, la mare va marxar i va deixar la nena amb el fuster. L'acusat ha admès que es va aprofitar d'aquesta situació per abusar sexualment de la menor.

Bladimir Cartagena li va demanar ajuda i va començar a parlar amb ella. La conversa va anar pujant de to quan li va dir que era molt bonica i li va fer preguntes lascives, com ara si ja es depilava.

Aleshores, l'acusat li va començar a fer petons al coll a la nena. Després, la va empènyer contra la paret i li va intentar fer un petó als llavis, però la menor ho va evitar girant el cap. Això no va fer aturar el condemnat, que li va apujar la samarreta a la nena i li va fer un petó al pit.

La menor va aconseguir marxar de la casa i anar fins a la feina de la seva mare per explicar-li el que havia passat.

Per aquests fets, l'acusat s'enfrontava a 3 anys de presó per abús sexual. Com que ha reconegut els fets aquest dimecres a la secció tercera de l'Audiència de Girona, fiscalia i defensa han arribat a un acord per rebaixar-li la pena a 2 anys. A més, no es podrà apropar a la nena durant 5 anys i estarà 3 anys en llibertat vigilada. No haurà de pagar indemnització perquè la mare de la nena ha renunciat.

La sentència és ferma i el tribunal ha de resoldre si li suspèn la pena i evita així que vagi a la presó.