Condueix begut per l'AP-7, se salta un control a Salt, xoca contra un altre cotxe i agredeix uns mossos

El conductor va acabar arrestat per cinc delictes diferents

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han detingut un conductor que circulava begut per l'AP-7, s'ha saltat un control situat al peatge de Salt (Gironès), ha protagonitzat una persecució pel municipi i ha acabat xocant contra un altre cotxe.

Els fets han tingut lloc a primera hora del matí. Els Mossos havien muntat un control de trànsit al peu del peatge Girona Sud, el que dóna a Salt. Poc abans de les vuit, un Audi de color negre ha sortit de l'AP-7 i, tot i que els agents li han donat l'alto, ha passat rabent sense aturar-se.

La policia l'ha començat a perseguir, mentre el cotxe agafava la carretera en direcció a Salt i entrava al municipi. Durant la fugida, l'Audi ha anat fent evasives fins que ha acabat xocant contra un altre cotxe a l'alçada del carrer Francesc Macià.

Quan els mossos han anat per detenir el conductor, aquest s'ha resistit i ha agredit els agents. No ha estat l'únic. La dona que anava amb ell al vehicle també ha reaccionat amb violència.

Al final, el conductor ha acabat arrestat per un reguitzell de delictes. D'entrada, pels de conducció sota els efectes de l'alcohol i la negativa a fer-se les proves (perquè anava begut i no atenia a raons). Però també pels de conducció temerària, atemptat contra agent de l'autoritat i resistència i desobediència a agent de l'autoritat.

La dona, per la seva banda, ha acabat detinguda per resistència i desobediència a agent de l'autoritat. Tots dos es troben ara mateix a comissaria. Ell és de procedència marroquina i té antecedents. Ella és romanesa. De moment, es desconeixen més detalls sobre la seva identitat.

El cotxe, després que la grua el retirés, ha acabat al dipòsit de la Policia Local de Salt.