Acaben els treballs de remodelació del Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots

S'hi ha destinat una inversió de 956.403 euros

Riudellots de la Selva ja té a punt el Pavelló Municipal d'Esports després d'un any d'obres que han servit per remodelar la instal·lació. En total s'han invertit 956.403,17 euros dels quals més d'un 25% (270.000 euros) els ha aportat el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). A la inauguració hi ha assistit la consellera de Governació, Administracions Públiuqes i Habitatge, Meritxell Borràs, que ha destacat que es tracta "d'una reforma en majúscules, un projecte ambiciós per millorar un equipament que és punt de trobada entre veïns de Riudellots, on es fa salut, esport, benestar, però també cohesió social i comunitat". El pavelló compta amb noves sales per a activitats esportives, uns vestidors nous, així com sales de reunions pels clubs i entitats.
 
Els treballs també han permès adequar la pista poliesportiva als requeriments reglamentaris del Consell Català de l'Esport, així com ampliar l'oferta d'activitats que s'hi realitzen. Borràs ha posat en valor, "la suma d'esforços i col·laboració entre administracions i entitats" a l'hora de tirar endavant projectes importants com aquest.

A l'acte també hi ha assistit l'alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, i del regidor d’Esports, Gerard Fabrellas, i hi ha assitit el director territorial del departament de Governació a Girona, Raül Morales