Rebenta cotxes amb un mall i inicia una persecució durant 40 quilòmetres al Ripollès

Els Mossos el van aturar a la Vall de Bianya

Ensurt important el que es van emportar els conductors que circulaven per la N-260 aquest dijous a la comarca del Ripollès. Un home de 45 anys i veí d'Osor (Selva) es va intentar escapolir de la policia durant més de 40 quilòmetres després d'haver destrossat diversos vehicles i els vidres d'una benzinera amb un mall. L'home va començar la fugida des de Ribes de Freser i, quan els Mossos van requerir-li que s'aturés, va escapar-se a tota velocitat.

Per intentar desfer-se dels agents l'home va circular de forma temerària en sentit contrari i fent avançaments perillosos. El conductor, a qui li consten antecedents, va arribar a creuar la localitat de Sant Joan de les Abadesses pel centre del municipi a gran velocitat, fet que va obligar a alguns vianants a amagar-se per tal de no ser envestits.

En alguns trams va arribar a circular a més de 160 km/h malgrat que el màxim permès eren 80, tot plegat per esquivar als Mossos i a la Policia Local que es va afegir a la persecució del conductor.

Els Mossos van haver de tallar la carretera per tal d'evitar possibles accidents i van acabar detenint el conductor per un delicte de danys i de conducció temerària. En l'escorcoll posterior al vehicle els agents van trobar el mall amb el que havia destrossat els cotxes, un ganivet, una navalla i una escarpa.