Nova sessió informativa sobre les clàusules terra a les hipoteques a la Selva

Es portarà a terme el pròxim 16 de març

L’Oficina de Consum del Consell Comarcal de la Selva ha organitzat una nova sessió informativa sobre les clàusules terra a les hipoteques. Aquesta xerrada es farà el pròxim dia 16 de març, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Selva.

La primera sessió, que es va fer el passat mes de febrer a Lloret de Mar, i la va organitzada per l’Oficina Municipal de Consum d’aquesta població va ser tot un èxit.

Per això, l’Oficina Comarcal de Consum i les diferents oficines municipals de consum (OMIC) de la comarca van veure amb molt bons ulls organitzar algunes sessions formatives més sobre les clàusules terra a les hipoteques durant els propers mesos. En aquestes xerrades, que estan adreçades a les persones que puguin estar afectades per aquest tipus de clàusula, es donarà a conèixer quines són les noves possibilitat de reclamació que s’han obert (Reial decret llei 1/2017, de 20 de gener, de mesures urgents de protecció dels consumidors en matèria de clàusules sòl).


El conseller del Servei Públic de Consum, Martí Nogué, ha explicat que, a més d’aquestes xerrades que s’han programat, des de l’oficina comarcal de consum també s’atendrà a totes les persones que necessitin qualsevol tipus d’assessorament al respecte sobre les clàusules sòl. En aquest sentit, Martí ha avançat que al web del Consell s’ha publicat un espai on hi trobaran tota la informació i documentació relacionada amb aquest tema juntament amb un model de reclamació que poden descarregar i utilitzar les persones consumidores per tal d’iniciar el procediment de reclamació.