Aladid (CDC): ''L'alcalde de Torroella de Montgrí té fòbia als andalusos''

El convergent carrega contra el republicà per prohibir els correbous

El regidor del grup municipal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), Joan Aladid, ha acusat a l'alcalde, Josep Maria Rufí (ERC-Junts), de tenir fòbia al col·lectiu d'andalusos que viuen al poble.

L'acusació ha arribat després que el consistori hagi prohibit la celebració dels correbous posterior a la moció de censura que va fer caure del Govern a l'anterior alcalde convergent, Jordi Cordon.

En una entrevista a Ràdio Capital, Aladid ha carregat contra el republicà assegurant que "la manera en que ens discrimina d'aquesta manera ho semblaria (que té fòbia als andalusos)", ha dit per preguntar-se "perquè només nosaltres? Des de la penya San Marcos no ho entenem".

El Convergent ha anat més enllà i ha comparat els bous amb "esportistes" que participen en una competició esportiva; "els ramaders ens aconsellen no donar-los de menjar ni beure abans de fer el correbou perquè no els agafi un infart mentre corren, són com esportistes", ha dit per afegir que els animals "es diverteixen, com un cavall que fa curses".

  • Aladid acusa l'alcalde de tenir fòbia als andalusos
  • El convergent compara els bous amb esportistes