L’Ajuntament de Cassà programa trenta cursos gratuïts adreçats a persones aturades i treballadores

Tindran lloc de març a novembre

L’Ajuntament de Cassà de la Selva (Gironès) ha programat del mes de març al mes de novembre una trentena de cursos adreçats a ciutadans de Cassà de la Selva i dels pobles veïns que treballin o que estiguin aturats. Els cursos, coordinats des de la nova Oficina de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local situada a Can Trinxeria, són totalment gratuïts i s’agrupen sota els àmbits temàtics de la seguretat i la salut laboral, la sanitat, les habilitats interpersonals o directives, la informàtica o la creativitat.
 
Entre els cursos programats hi ha el de manipulador d’aliments, manipulador de productes fitosanitaris, prevenció de riscos laborals, animació sociocultural, serveis assistencials a persones amb dependència, eines de coaching, resolució de conflictes, gestió de l’estrès, community manager i xarxes socials, nivells bàsics d’ofimàtica de Word o eines per vendre perfil professional en 60 segons.
 
El regidor de Promoció Econòmica, Emili Mató, destaca que “aquest llibret que agrupa una trentena de cursos és el punt de partida d’una programació formativa estable que s’oferirà anualment a la ciutadania de Cassà i de pobles veïns”. Aquests cursos no van adreçats només a les 499 persones que hi ha a l’atur a Cassà de la Selva, sinó també a professionals de determinats àmbits o a persones treballadores en general.
 
El llibret amb el catàleg de cursos «Forma’t» es pot consultar en format digita al web. Les places als cursos són limitades i les inscripcions s’han de formalitzar a través d’un correu electrònic a borsadetreball@cassa.cat o al telèfon 972 46 28 21.