Suspenen de sou i feina un Mosso d'Esquadra detingut a Bordils per maltractar la parella

Albert Gràcia va ser jutjat el 2007 acusat de quedar-se amb 60 euros d'una dona detinguda

La detenció d'Albert Gràcia va tenir lloc aquest dimecres al domicili de Bordils on conviu amb la seva parella. Se l'acusa d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar. Els mossos van detenir l'agent arran d'una denúncia presentada per la seva parella, una jove brasilera. El cas es troba ara en mans del jutjat de violència de gènere, que s'ha fet càrrec de la investigació, i que és qui ha de prendre declaració a Albert Gràcia.

Pocs detalls han transcendit en relació amb aquest cas, però sí se sap que la noia ha hagut de ser hospitalitzada. No per les conseqüències dels maltractaments que ha denunciat, sinó perquè havia ingerit alcohol i pastilles de manera compulsiva.

Mentre s'instrueix el cas, la Direcció General de Policia ha obert un expedient disciplinari a l'agent i l'ha suspès cautelarment de sou i de feina. A més, les mesures adoptades per Interior també han suposat que Albert Gràcia hagi hagut d'entregar l'arma i la placa.

Es dóna la casualitat que Gràcia ja va ser jutjat l'any 2007, acusat d'un delicte de malversació de diners públics. L'agent estava acusat d'haver-se quedat 60 euros d'una dona detinguda als calabossos, aprofitant que era l'encarregat de la sala de custòdia i tenia al costat les seves pertinences personals. El cas, que es va celebrar per la via de jurat popular, va acabar amb una sentència absolutòria.