L'Ajuntament de Girona lliura els premis del cinquè concurs d’Instagram #Viulallum

Les guanyadores són Mònica Nierga, Natàlia Barceló i Raquel Hernández

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va lliurar dimecres els guardons del cinquè concurs de fotografia a través d’Instagram #Viulallum, celebrat amb motiu de les festes de Nadal 2016-17. Les guanyadores d’aquesta darrera edició han estat Mònica Nierga (@monicanierga), que s’ha endut el premi a la millor foto original; Natàlia Barceló (@nattaliab), per la millor imatge de retrat i Raquel Hernández (@rake.hernandez), per la millor imatge de la Cavalcada de Reis de Girona 2017.
 
Els premis han consistit en una nit en habitació doble amb esmorzar i sopar a l’Hotel Double Tree by Hilton per a dues persones; en dues entrades al nou Urban SPA Aqva Gerunda, que inclou un circuit d’aigües termals i un massatge de 15 minuts, i en un val de descompte per valor de 100€ de l’Associació Girona Centre Eix Comercial, respectivament.

La primera edició d’aquest concurs a través de la xarxa va ser l'any 2012 amb la intenció de dinamitzar i promoure el Nadal i les activitats nadalenques a la ciutat, així com fomentar la participació de la ciutadania en aquestes festes. Des de principis de desembre fins que acaba la programació de Nadal, els usuaris d’Instagram que ho desitgen poden concursar compartint a les xarxes una fotografia que il·lustri les festes a la ciutat amb l’etiqueta #Viulallum. El volum de participació del concurs d’enguany ha superat les 350 fotografies.

Durant l’acte d’ahir, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va felicitar les premiades i els va agrair la seva participació en “un concurs que, precisament, pretén fomentar la vinculació dels gironins i gironines amb el Nadal a la ciutat”.