Quatre detinguts a la Jonquera per entrar a robar en una casa i un supermercat

A tres dels detinguts la policia els va enxampar quan sortien del domicili carregats amb electrodomèstics

La Policia Local de la Jonquera i els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones acusades de dos robatoris amb violència.

El primer es va produir el passat 28 de febrer quan tres patrulles van acudir a l'avís d'un home que assegurava que hi havia lladres a casa seva, a l'Avinguda Pau Casals.

Abans d'arribar al lloc dels fets, en concret al carrer Major, els agents van trobar un noi de 25 anys amb una placa de vitroceràmica. Una de les patrulles va preguntar al jove d'on l'havia tret però aquest no va ser capaç de donar una resposta convincent als agents que el van acabar detenint, després de comprovar que l'electrodomèstic pertanyia a l'immoble.

Va ser precisament a dins el domicili on la policia va trobar els altres dos lladres de 31 i 37 anys, mentre estaven robant diversos aparells entre els que hi havia un televisor. Els tres van quedar detinguts acusats d'un robatori amb força.

L'endemà els agents van rebre l'avís d'un membre de la policia espanyola de paisà que havia retingut una dona que intentava fugir corrent d'un hipermercat de l'Avinguda Arriate. L'agent, que estava fora de servei, va haver d'actuar després de veure com la dona, de 32 anys, empentava una treballadora de l'establiment, després que aquesta li demanés veure què amagava a dins el cotxet per a nadons que duia amb ella. La sospitosa va arrencar a córrer fins que va ser interceptada per l'agent. Un cop retinguda la policia va comprovar que dins del carro hi duia 768,40€ en productes de cosmètica.