Tres detinguts per encastar el cotxe contra un comerç i intentar saquejar-lo a Lloret

Són tres homes d'entre 21 i 39 anys de nacionalitat italiana, croata i bosniana

La Policia Local de Lloret va rebre avís dels Mossos d’Esquadra, ahir a les 21.40 h, d’un robatori amb força, en grau de temptativa, pel mètode d’encastament en un local comercial de Blanes. Tres persones encaputxades que circulaven en un turisme el van envestir contra la persiana d’un establiment comercial i van fugir del lloc sense poder consumar el robatori.

La Policia Local de Lloret de Mar va establir un dispositiu per localitzar i detenir els presumptes autors, que van ser localitzats a l’accés a Lloret per l’avinguda de les Alegries.

El conductor del vehicle sospitós va fer cas omís a les ordres dels agents perquè s’aturés i es va iniciar una persecució pel barri del Rieral fins que varen poder ser bloquejats, amb la cooperació d’altres patrulles de la Policia Local de Lloret, al carrer Senyora de Rossell.

Es va procedir a detenir els tres ocupants del vehicle fugit per un presumpte delicte de robatori amb força. El conductor també va quedar investigat per un presumpte delicte contra la seguretat viària, resistència i desobediència a agents de l’autoritat i falsificació de document públic.

Les persones detingudes són tres homes entre els 21 i 39 anys de nacionalitat italiana, croata i bosniana, tots amb un ampli historial delictiu. Durant l’escorcoll del vehicle, els agents van trobar múltiples eines susceptibles d’esser emprades en fets delictius així com material per dificultar la identificació dels autors (roba de recanvi, guants, passamuntanyes).