Lloret estudia nombrar una zona verda en record a José Luis Pardo, l'''amic dels gats''

L'home era popular per encarregar-se de diverses colònies de felins al municipi

L'Ajuntament de Lloret de Mar (Selva), podria debatre en el Ple del proper dilluns el nombrar una zona verda en record a José Luis Pardo Hidalgo, molt popular entre els veïns per la tasca que desenvolupava amb diverses colònies de gats que habitaven al municipi.

La resolució arribaria després d'iniciar-se una campanya a través de la plataforma change.org on s'han recollit més de 21.000 signatures on reclamen que el consistori reti homenatge a Pardo, mort recentment d'un infart.

La zona verda, ubicada a la Pujada Francesc Campderà, davant l'hotel Garbí, podria ser batejada amb el seu nom ben aviat si s'aprova al ple. Anteriorment era necessari esperar fins a cinc anys perquè la Comissió del Nomenclator aprovés definitivament els canvis de nom, però una nova ordenança estipula que si es fa referència a una persona difunta es pot aplicar tan bon punt s'aprovi en el ple municipal.

Pardo va ajudar al consistori en l'esterilització de gats, campanya que des de l'Ajuntament es porta realitzant de forma periòdica els darrers deu anys.