Quatre detinguts per robatoris a dos habitatges de Girona i Sarrià de Ter

Tots els arrestats, que tenen antecedents, han quedat en llibertat

Els Mossos d'Esquadra han detingut els dies 17 i 19 de febrer quatre lladres, d'entre 18 i 40 anys i de nacionalitat espanyola, per perpetrar dos robatoris en habitatges de Girona i Sarrià de Ter. El primer robatori va ser a plena llum del dia, a quarts d'una de la tarda, en un domicili del carrer Països Catalans de Girona. Una trucada va alertar els Mossos que tres individus estaven cometent el cop.

En arribar la patrulla, va localitzar els tres sospitosos que sortien del domicili i els van interceptar. El pany del pis estava forçat i danyat. Els agents van escorcollar els sospitosos, que duien una escarpa de ferro, una clau anglesa, una clau fixa i diverses joies, suposadament sostretes de l'habitatge. Davant les evidències, els van detenir per un delicte contra el patrimoni.

El segon robatori va ser el dia 19, a quarts de vuit del matí. Una parella de Sarrià de Ter (Gironès) va enxampar un jove a la terrassa del seu domicili amb una taula de snowboard que els acabava de sostreure. A més, van veure que en un racó del jardí, havia apilonat una radial i una màquina desbrossadora amb intenció d'emportar-se-les. En veure's sorprès, el jove va fugir amb una bicicleta direcció Girona. Els agents el van localitzar i detenir. Els detinguts, tots ells amb antecedents i veïns de Salt i Girona, van quedar en llibertat després de declarar amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan els requereixin.