PDeCAT de Figueres qualifica de 'frau electoral' el voler formar un govern sense Marta Felip

Apunten que cal respectar els resultats electorals

El PDeCAT de Figueres ha volgut sortir al pas de les darreres declaracions fetes per part d'ERC i la CUP les quals estudiarien el conformar amb ells un nou Equip de Govern a la ciutat però amb la condició que Marta Felip en quedés fora. En aquest sentit, el president del partit, Jordi Masquef, ha titllat aquesta possibilitat de ser un "frau electoral" i una "irresponsabilitat" en el cas de tirar endavant.

Des del Partit Demòcrata es recorda que “aquests dies s’han escoltat tota mena de propostes, sumes i combinacions, però nosaltres tenim clar que són els figuerencs els que van decidir amb el seu vot, el maig del 2015, la composició actual del Consistori figuerenc i, per tant, cal respectar-la", ha dit.

Al llarg de matí s'han pronunciat més veus, com ara la del PSC, que també exigeix la dimissió de Marta Felip, o la d'UDC on reclama al PDeCAT que "aclareixi la situació interna" del partit i comenci a "moure fitxa" per tal de conformar un nou Govern. En aquest sentit, el portaveu del grup, Manuel Toro, ha qualificat la proposta d'ERC de ser "anguniosa".