L'independentisme gironí es posiciona contra les maniobres militars

Fan una crida a participar dels actes programats per dilluns

Òmnium Gironès, ANC, PDeCAT, ERC, CUP, Avancem, MES, Demòcrates, el Casal independentista El Forn, l'ADAC, l'Ateneu 24 de Juny, la Fundació Les Voltes, la JERC i l'Assemblea de Joves del Gironès, ha mostrat avui el seu rebuig a les maniobres militars de l'exèrcit espanyol anunciades per dilluns. Per les entitats i organitzacions independentistes de la ciutat, les maniobres són una provocació del Ministeri de Defensa i atempten directament contra els valors de la pau així com van contra l'autonomia local dels municipis de Girona i Celrà.

En aquest sentit, tots aquests col·lectius ha decidit adherir-se a les convocatòries de mobilització i per això convoquen tots els gironins i gironines que puguin a participar de la marxa popular que sortirà dilluns a les 8h de la Pl. Sant Feliu de Girona. La marxa anirà fins al Castell de Sant Miquel on es trobarà amb una altra columna sortida des de la Plaça de l'Eslgésia de Celrà. Igualment, a la tarda les organitzacions han fet una crida a participar a la concentració que hi haurà a les 19h davant de l'Ajuntament de Celrà

Tots els partits i entitats han aprofitat l'ocasió per reiterar la seva voluntat de treballar perquè el referèndum d'independència d'enguany sigui un èxit, i d'aquesta manera deixar de viure situacions estrambòtiques com la d'aquest dilluns i les maniobres militars.