Besalú i Argelaguer es queden sense poder jugar a futbol de nit per un robatori

Uns lladres es van endur el fil elèctric

Els camps de futbol municipals de Besalú i Argelaguer a la Garrotxa han patit el robatori dels cables que connecta les torres de llum amb les caixes de distribució, deixant-los sense electricitat.

El primer dels robatoris fou a la Vila Comtal el dilluns, quan els autors del robatori van tallar els fils de les caixes de distribució i estirar el que restava fins arribar a les torres. L'Ajuntament de Besalú ha xifrat els danys en 3.000 euros.

Per tal de poder entrenar, els jugadors del Besalú es van desplaçar fins al camp d'Argelaguer, però allà també els van robar els cables la nit del dijous. En aquesta ocasió els lladres van doblegar la tanca del camp per accedir al seu interior i tallar totes les connexions dels armaris i quadres de llum. En total es van endur prop de 50 metres de cable i encara no s'ha valorat el cost total dels danys.

Ambdós camps dóna la casualitat que es troben molt apartats del nucli urbà i no hi ha vigilància durant la nit. Dues setmanes enrere també es va registrar un robatori semblant al camp de futbol de Montagut.

Actualització:

L'alcalde de Besalú, Lluís Guinó, ha informat a primera hora d'aquesta tarda que l'avaria provocada pel robatori ja ha estat arreglada i es podran reprendre els entrenaments nocturns.