Lloret de Mar obre les portes en motiu del Dia Mundial del Guia Turístic

Ha previst un recorregut pel diumenge 19 de febrer

El 21 de febrer se celebra el Dia Mundial del Guia Turístic. Per a commemorar aquesta efemèride, l’Associació de Guies Turístics de Catalunya oferirà aquest diumenge 19 de febrer, visites guiades gratuïtes al centre històric de Lloret i a la casa indiana de Can Font.

La iniciativa sorgeix de l’Associació Professional de Guies Turístics que, d’acord amb l’Ajuntament, permetrà conèixer aquests espais de forma totalment gratuïta de la mà d’un guia professional.

Totes dues visites començaran a les onze del matí. La visita a la recent inaugurada casa indiana de Can Font que s’ha incorporat al MOLL (Museu Obert de Lloret), és el testimoni de com eren les cases indianes, que es van construir entre finals del segle XIX i principis del XX, principalment motivades pel retorn dels indians que havien fet fortuna a les Amèriques. Actualment és la única casa d’indians municipal de tot Catalunya que s’ha obert al públic. Construïda l’any 1878, ara fa dos anys, l’Ajuntament de Lloret va elaborar un projecte de rehabilitació de casa que va culminar el passat mes de novembre amb la inauguració i obertura al públic de la casa.