Detinguts a Girona amb 100 grams de cocaïna amagats entre bolquers i a la cadireta infantil

La Policia Municipal va aturar el vehicle durant un control a la sortida de l'autopista

La Policia Municipal de Girona ha detingut una parella amb 100 grams de cocaïna repartits en dos paquets amagats dins d'una bossa amb bolquers i darrere la cadireta infantil del cotxe.

Els detinguts són Bernabé G.J., de 35 anys, i Stefania Liliana D., de 20 anys, tots dos veïns de Figueres.

Els fets van passar a quarts de nou del vespre del dissabte dia 11 quan dues patrulles, amb quatre agents i un caporal de la Policia Municipal, estaven fent un control de seguretat viària en una rotonda propera a la sortida de l'autopista AP-7 a la ciutat.

L'agent que s'encarregava d'aturar els cotxes va veure com el conductor d'un turisme amagava un objecte a la part del darrere del cotxe, on viatjava també una noia i un nadó. Al mateix temps, la dona també ocultava alguna cosa a la cadireta on viatjava l'infant.

Tot seguit, els policies van aturar el vehicle i van fer baixar el conductor i l'ocupant per identificar-los. Llavors, van escorcollar l'interior del vehicle. Al terra dels seients posteriors hi havia una bossa de mà que contenia un paquet amb una substància blanca embolcallada amb plàstic i camuflada entre bolquers. A més, darrere de la cadireta de retenció infantil hi van localitzar un altre paquet amb la mateixa substància i de forma semblant.

Dins els moneders de mà, Bernabé G.J. duia un total de 2.865 euros repartits en diferents fraccions de bitllets i Stefania Liliana D. en duia 180.

La suma del total de diners ascendia a de 3.045 euros, mentre que la pols blanca, suposadament cocaïna, pesava aproximadament 100 grams. Els agents van comissar la substància en pols juntament amb els diners i tres telèfons mòbils que duien els dos detinguts.

Els agents van detenir els dos sospitosos com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública. La policia va fer gestions per lliurar el menor, fill de la parella, a familiars dels detinguts. Cap dels dos tenia antecedents.