El fan fora d'un bar i intenta matar al propietari amb un ganivet a Salt

L'arrestat va robar l'arma de l'interior d'una carnisseria propera

Els fets van tenir lloc aquest diumenge pels voltants de les sis de la tarda. El detingut, un marroquí de 34 anys veí de Salt, es trobava a l'interior del bar 'Fouta', situat al carrer Torras i Bages. L'home no deixava d'importunar els clients, els amenaçava i rebotia per terra cadires i altres objectes.

Això va provocar que l'amo del local, després d'haver-lo avisat, al final decidís fer-lo fora. Mentre l'empenyia cap al carrer, però, l'esvalotador no deixava de proferir-li amenaces i donar-li cops de puny.

Un cop a fora, el detingut va anar fins a un contenidor i va començar-lo a remenar. Com que a dins no hi va trobar res que li servís, va anar fins a una carnisseria situada al mateix carrer i de dins en va robar un ganivet de grans dimensions. Amb l'arma a la mà, el detingut es va plantar davant del bar i, sense deixar de repetir que volia matar el propietari, va intentar entrar al local.

L'amo del bar, però, des de l'altra banda, feia pressió amb la porta per evitar que l'home entrés i l'agredís. L'aldarull va provocar que nombrosos veïns es concentressin al carrer. Un dels testimonis va forcejar amb el marroquí i va aconseguir treure-li el ganivet.

La situació va obligar a intervenir tant els Mossos d'Esquadra com la Policia Local. Quan van arribar al lloc, l'agressor ja es trobava reduït. L'home tenia les mans sagnant. La policia va endur-se detingut el marroquí per un delicte d'amenaces. L'arrestat passarà properament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.