Assalten un bar a Platja d'Aro, colpegen el propietari i li roben 1.300 euros

La víctima ha identificat un dels assaltants com un extreballador

Robatori amb violència aquest cap de setmana passat a Platja d'Aro. Els fets van tenir lloc dissabte poc abans de les cinc de la tarda. La víctima, el propietari del bar 'Giovanna 2', es trobava aleshores a l'interior del local amb la persiana mig abaixada.

El bar-restaurant està situat a l'avinguda Estrasburg, a prop de la zona centre del municipi. El local servia tapes, pizzes, entrepans i plats combinats, però actualment està tancat perquè el propietari va decidir traspassar-lo. Precisament, aquest dissabte l'home es trobava a l'interior del local arreglant papers per al canvi de nom.

Aprofitant que estava sol, i que tenien via lliure, els tres lladres van entrar al local amb ganivets a les mans. Van amenaçar el propietari, el van colpejar a la cara i li van exigir que els entregués diners. Van aconseguir un botí de 1.300 euros, van deixar la víctima contusionada i van fugir del lloc aproximadament vint minuts més tard.

Després de rebre l'avís, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i treballen per localitzar els assaltants. La recerca, però, s'enfoca clarament cap a l'entorn laboral de la víctima. I és que el propietari del 'Giovanna 2' va reconèixer dos dels lladres; un dels quals, precisament, havia estat treballador seu.

Els mossos d'investigació tampoc descarten que al darrere de l'assalt hi pogués haver un assumpte de tràfic de drogues. De moment, encara no s'ha fet cap detenció en relació al cas.