Localitzen el conductor que va atropellar una motorista i arrossegar 150 metres a Sils

La víctima va fer campanya a través de les xarxes socials per intentar trobar el responsable

La policia ha pogut localitzar l'home que va atropellar una motorista el dimarts passat a Sils. La identificació del conductor ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana, i a les restes que els Mossos van recollir del lloc dels fets, l'autovia A-2 al seu pas per la localitat selvatana, i que han conclòs que el cotxe que va colpejar la noia era un Ford Focus de color negre.

La víctima va escriure una carta explicant el què li havia passat, i demanant ajuda per tal d'identificar el conductor que no es va aturar, després d'arrossegar-la 150 metres sobre l'asfalt. En aquesta carta ja avançava el model del cotxe, el qual va veure des del terra just després de l'atropellament.

A la missiva reconeixia que la moto li "havia salvat la vida" i explicava com va quedar estirada al terra després de ser arrossegada fins que un altre cotxe la va socórrer. La noia va ser traslladada a l'hospital Santa Caterina de Salt per ser atesa.

Un cop detingut l'home ha declarat davant el jutge de guàrdia de Girona que l'ha deixat en llibertat amb càrrecs. Està acusat d'un delicte d'omissió del deure de socors, i un de conducció temerària.