PDeCAT de Figueres reitera la seva intenció d'arribar a acords puntuals

Apunten que tenen el suport majoritari de la ciutadania

El Partit Demòcrata (PDeCAT) de Figueres ha ofert "mà estesa" a la resta de grups de l'oposició per intentar elaborar un "projecte comú transversal i obert a totes les aportacions".

A través d'un comunicat, el partit ha recordat que la candidatura de l'actual alcaldessa, Marta Felip, va obtenir el suport majoritari dels figuerencs, i es mostren "convençuts" que el segueixen tenint, malgrat la crisi de govern que ha afectat la ciutat les últimes setmanes, arran del trencament amb el PSC i la posterior marxa dels dos regidors d'Unió. Una crisi de la que asseguren que "són plenament conscients" i que volen superar "lluitant amb tots els esforços, pensant sempre en el bé de Figueres".

En el comunicat, els quatre regidors del partit que acompanyen a l'alcaldessa fan palès el seu suport a Felip i remarquen que "estan més cohesionats que mai". Assegurem que treballaran "de valent" per tirar endavant la ciutat i "teixir una xarxa de responsabilitats amb la resta de companys " de l'ajuntament.

La crisi de govern a Figueres es va destapar arran de les desavinences entre el PSC i PDeCAT, que va acabar amb el cessament dels tres regidors socialistes de manera sobtada. Una decisió que no va agradar als dos edils d'Unió Democràtica que estaven a l'equip de Felip, fins que van decidir deixar de donar suport a l'alcaldessa, que ara mateix governa la ciutat amb només cinc regidors.