Lamuà (PSC): 'L'alcaldessa Marta Felip està fent passos cap al precipici'

El primer secretari socialista responsabilitza a la convergent de la situació d’inestabilitat a Figueres

El primer secretari del PSC a les comarques gironines, Marc Lamuà, ha carregat aquest matí contra l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, assegurant que "la responsabilitat de la situació política que s’ha generat a la capital altempordanesa és exclusivament seva". El socialista assenyala que només ella ha estat la responsable del trencament del govern i la situació de minoria i, per tant, "d’inestabilitat en la què s’ha instal·lat la política municipal figuerenca".

Les decisions de l’alcaldessa assegura han sorprès el PSC tan com també han sorprès als altres grups polítics del ple municipal que així ho han manifestat públicament en els darrers dies. "El trencament del govern de pacte a Figueres ha estat un gest unilateral de Felip que el PSC ni volia, ni va buscar" diu Lamuà.

“El fet que altres formacions hagin expressat públicament la seva sorpresa pel trencament del pacte a Figueres, per les decisions i per la precipitació de l’alcaldessa, certifica el caràcter unilateral de l’actuació de Marta Felip”, avalua el primer secretari dels socialistes de les comarques gironines.

El socialista va més enllà i assegura que "per justificar les accions d’una alcaldessa no ens podem carregar la línia general de responsabilitat dels governs municipals en els quals participem a les comarques gironines ”, argumenta. Lamuà entén, també, que “l’alcaldessa Marta Felip està fent passos cap al precipici a base de batzegades sense massa sentit” i que les seves darreres declaracions desafiant l’oposició a presentar-li una moció de censura “semblen animar el plenari de l’Ajuntament perquè creï un govern de cohesió que rescati Figueres de la situació que ella ha creat”.