Paula Valls presentarà 'Black and White' al Teatre de Salt

El concert serà dissabte a les nou de la nit

El proper dissabte a les nou de la nit, el Teatre de Salt acollirà Paula Valls, la jove promesa de la música catalana que presentarà el seu primer àlbum, Black and White. Paula Valls va ser convidada a ser la veu femenina de l’espot televisiu de La Marató 2016, i amb tan sols 17 anys ha despertat l’interès del públic i ha seduït la crítica amb la seva veu, el seu estil propi i la seva facilitat per compondre.


Black and White és el primer projecte que presenta, acompanyada per una banda de músics professionals d’àmplia experiència. L’àlbum compta amb temes propis de la Paula Valls, coproduïts per Guillem Soler, pianista de la formació. Completen la banda Kim Abramo a la guitarra; Franco Molinari al contrabaix, i Joan Carles Aguerri a la bateria.


La música de Black and White combina la frescor de la veu de la Paula Valls amb la solidesa dels experimentats instrumentistes que l’acompanyen. El resultat és nou i alhora clàssic, recorda la sensibilitat de Norah Jones i la força de Amy Winehouse.