Detinguts tres lladres que van robar en cinc ocasions a dues botigues de productes falsificats de la Jonquera

Es van endur 60 patinets elèctrics, 80 jaquetes, més de 120 bosses de mà i més de 30 ampolles de perfums

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes, de nacionalitat marroquina i palestina i veïns de la Jonquera, com a presumptes autors dels cinc robatoris en dos establiments tancats durant l'actuació contra les falsificacions.

El primer robatori va ser el cap de setmana del 22 i 23 de gener en un dels negocis precintats. Els lladres van trencar el vidre i van emportar-se 60 patinets, 80 jaquetes i 120 bosses de mà. El segon robatori es va produir de matinada només quatre dies després, el 27 de gener. Seguint amb el mateix modus operandi, els lladres van entrar a l'establiment i es van endur més bosses de mà, algunes caçadores i 30 ampolles de perfum.

L'endemà mateix van perpetrar el tercer robatori. En aquesta ocasió, es van emportar perfums però es van poder recuperar diverses peces de roba que uns treballadors d'un supermercat de la zona van trobar a pocs metres de la botiga, al costat d'un contenidor. El quart intent no es va fer esperar. El vespre del mateix dia, els lladres van accedir pel mateix forat per on havien entrat les altres vegades. L'alarma es va activar i només se'n van poder endur una jaqueta i algunes colònies.

El darrer robatori es va produir el 29 de gener en una segona botiga, també tancada arran del macrooperatiu. En aquest cas, l'alarma també va sonar i el lladre va fugir precipitadament abandonant pel carrer els objectes que se n'havia endut. Després de fer les investigacions pertinents per determinar-ne l'autoria, els mossos van detenir el 2 i 3 de febrer els tres homes.Els detinguts, tots amb antecedents policials, van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.