Sisena victòria consecutiva a Montilivi d'un Girona imparable

Els de Machín guanyen 2-1 al Valladolid

Sisena victòria consecutiva del Girona a casa, aquest cop davant el Valladolid, que el manté una setmana més aferrat a la segona posició de la taula i amb cinc punts d'avantatge respecte el Cadis.

Amb aquesta victòria, el Girona deixa al Valladolid a onze punts i a més, els de Pacho Herrera perden la plaça de la zona de promoció d'ascens a Primera.

El partit s'ha iniciat a un ritme trepidant i abans del minut 5 els dos equips ha ja havien gaudit d'una ocasió de gol, però el Girona no ha trigat a fer-se amb el control del joc. Amb tot, Coris ha aconseguit el primer gol pels locals després d'inventar-se una acció individual al minut 25 de la primera part.

El Girona no ha afluixat malgrat anar per davant al marcador i fins i tot podria haver sentenciat quan al minut 30 Álex Pérez ha evitat un gol amb la mà a xut de Sandaza quan el porter ja es trobava abatut.

El visitant intentava sense fortuna fer circular la pilota però li era impossible trenar més de quatre passades consecutives passat el mig camp. Novament el Girona ha perdonat el segon gol amb un xut d'Aday a passada de Coris.

El segon temps ha estat completament diferent i el Valladolid ha sortit a mossegar per intentar rascar, com a mínim, un punt de Montilivi. Tanmateix, els gironins han fet un bon treball de contenció per evitar mals majors. René, per la seva banda, ha fet dues aturades de mèrit amb xuts llunyans de Michel i Arnaiz, mentre que l'ocasió més clara pels visitants ha arribat al minut 67 de la mà de De Tomàs, que no ha encertat a rematar una centrada de Michel provinent de la banda dreta.

La sort també ha jugat de cara als homes de Machín quan al minut 79 Guitán ha fet una cessió cap al porter Torres, però l'esfèric a botat just quan es disposava a xutar i aquest s'ha colat dins la porteria.

Amb el partit ja sentenciat, Álex Pérez ha evitat el tercer gol per Girona després de rebutjar una vaselina de Portu que ja havia superat al porter.

El gol de l'honor pels visitants ha arribat al minut 90 amb De Tomàs.