Estudiants de Disseny reinventen els interiors de l'hospital Josep Trueta

Han presentat les seves creacions per les sales d'espera i atenció del centre

Els alumnes de quart curs dels Estudis Superiors de Disseny, de l'Escola Superior d'Arts Plàstiques i Disseny d'Olot (ESDAP.Olot), han desenvolupat dins el marc de diverses assignatures, dues simulacions de projectes de reformes de dues sales d'espera i atenció de l'Hospital Josep Trueta de Girona.


Concretament es plantejava la millora de les condicions de confort de la sala d'espera de ginecologia i de la sala  d'espera de pacients quirúrgics. Els alumnes que han portat a terme els projectes són de les especialitats de disseny d'interiors i de disseny gràfic i per desenvolupar les dues propostes han treballat formant equips transversals de cares a poder proposar una resolució de projecte que solucioni el màxim de requeriments possibles: llum, textures, color, senyalètica i mobiliari, entre d'altres.


L'Escola i els alumnes han valorat molt positivament l'oportunitat de poder realitzar treballs escolars per a clients reals, en espais existents, i amb una càrrega d'implicació social destacada.

El resultat final de les simulacions de les noves sales s'ha presentat davant de diferents càrrecs directius de l'Hospital.