Detingut un menor per agredir un vigilant de seguretat de l'estació de tren de Girona

L'home va necessitar de punts de sutura al cap i la cara

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 1 de febrer un menor d’edat, com a presumpte autor d’un delicte de lesions i un delicte de desordres públics.

A quarts de dues del migdia del mateix dia, els Mossos van saber que s’havia produït una baralla entre un vigilant de seguretat i un grup de joves a l’estació de trens de Girona.

El vigilant va explicar que va cridar l’atenció als joves perquè estaven colpejant la porta d’accés de l’estació, impedint la lliure circulació dels usuaris. Seguidament un parell de nois del grup se li van encarar i li van donar cops de puny a la cara i al cap.

Arran la descripció facilitada pels testimonis, una patrulla de mossos va localitzar els dos joves caminant per la Gran Via Jaume I. Un dels joves tenia el llavi inflat i restes de sang a les sabates.

Quan els agents van aturar-los, els joves van confirmar que s’havien barallat amb el vigilant però la seva versió era que s’havien defensat. Atès que en aquell moment la policia desconeixia l’abast de les lesions del vigilant, va deixar marxar els joves, un cop identificats.

A quarts de vuit del vespre, un dels joves es va personar a comissaria per presentar una denuncia contra el vigilant. El jove tenia molèsties a la zona dels metacarpians de la mà, que eren compatibles amb les lesions que presentava el vigilant, el qual havia necessitat punts de sutura per les lesions produïdes pels menors.

La policia va detenir el menor per un delicte de desordres públics i un delicte de lesions. La investigació no es dona per finalitzada a l’espera de localitzar els altres joves implicats.

El menor d’edat detingut va ser lliurat als seus tutors legals i properament serà citat per la Fiscalia de Menors.