Fontajau acull el 19è Campionat de Catalunya de Grups Xou

Hi participaran uns 800 patinadors i patinadores de grups grans, juvenils, quartets i petits

El Pavelló Municipal de Girona-Fontajau acollirà aquest cap de setmana la 19a edició del Campionat de Catalunya de Grups Xou de Patinatge Artístic, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge. Hi participaran un total de 800 patinadors i patinadores provinents de 14 grups grans, 19 grups juvenils, 11 grups quartets i 20 grups petits. Entre els clubs participants hi haurà els actuals campions i subcampions mundials, el CPA Olot i el CPA Girona.
 
La competició començarà demà a partir de les 17.05 h amb la participació dels grups juvenils i, a continuació, competiran els grups grans (19.40 h). El lliurament dels trofeus i les medalles es farà a partir de les 21.50 h. La competició es reprendrà diumenge, a partir de les 15.30 h, amb l’actuació dels grups quartets i finalitzarà amb la competició dels grups petits (16.50 h). El campionat es clourà  a les 20 h amb el lliurament final de premis. Les entrades per assistir al campionat es poden adquirir a través del web.
 
El pavelló de Fontajau ja va ser la seu, fa poques setmanes, del XIX Campionat Territorial de Grups de Xou, que es va celebrar el 19 de gener.