L'Escala estrena app per a rebre informació turística

Està disponible per a dispositius Android i iOS

L'Agència de Desenvolupament Econòmic i Turístic de l'Escala ha estrenat una app per a smartphones amb l'objectiu de facilitar l'accés dels ciutadans i visitants a les informacions turístiques més rellevants.

Aquesta app ja es pot descarregar tant per a telèfons Android com per a Iphone (iOS). L'usuari hi trobarà un apartat de notícies generals d'interès turístic, com pot ser en aquests moments la proximitat d'una nova edició del Carnaval de l'Escala. També hi ha un accés a tota la informació de l'agenda d'activitats lúdiques i culturals que es fan al municipi i la localització, mitjançant mapes, dels principals llocs d'interès de l'Escala, segmentats per diferents criteris (què visitar, platges, natura i patrimoni, gastronomia i hotels, entre d'altres).


"Aquest és un nou canal de difusió d'informació turística de l'Escala, en què també hi tenim, com a valor afegit, la possibilitat d'enviar notificacions als usuaris que així ho hagin sol·licitat sobre les activitats més rellevants que es facin al municipi d'interès turístic", remarca la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Marta Rodeja. En aquest sentit, l'usuari pot decidir rebre totes les notificacions que es facin des de l'Agència de Desenvolupament Econòmic i Turístic o escollir segons els seus gustos de les variables disponibles (actes culturals, esports, gastronòmiques, infantils, joves, música i oci). "Pot ser una manera d'atraure més visitants a participar-hi, però també que els veïns del municipi rebin aquesta informació de forma fàcil", destaca Rodeja.


L'app també facilita l'accés a les xarxes socials en què està present Turisme de l'Escala i al web, així com a les dades de contacte i els horaris de l'oficina de Turisme.


L'app de Turisme de l'Escala està disponible en català, castellà, francès i anglès i ha estat desenvolupada per Sixtemia.