Els delegats d'ESO de la Selva es troben avui en una sessió de treball

Posaran en comú dubtes i experiències

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva ha organitzat la primera trobada de delegats d’ESO de la Selva per avui. En total hi haurà més de 80 delegats i delegades de 2n d’ESO i 20 tutors que participaran en aquesta sessió que s’ha organitzat i en la qual rebran una formació i compartiran dubtes i experiències.

En la sessió de treball, que es farà al Cercle Jove i a l’Auditori de Santa Coloma, s’hi realitzaran tallers formatius i dinàmiques tant per als delegats i les delegades com per als tutors. Pel que fa als delegats, realitzaran tallers i dinàmiques que tenen com a objectiu millorar les seves competències en resolució de conflictes, conducció de grups, escolta activa. D’altra banda, la formació que rebran els tutors té com a objectiu facilitar la participació dels joves a l’aula.

En total hi ha prevista la assistència de 82 joves i 20 tutors que vindran de 12 instituts de 10 municipis de la comarca de la Selva, concretament d’Amer, Blanes, Breda, Caldes de Malavella, Hostalric, Lloret de Mar, Santa Coloma de Farners, Tossa de Mar i Vidreres.

El conseller comarcal de Joventut al Consell Comarcal de la Selva, Josep Antoni Hervias, veu amb molts bons ulls aquesta iniciativa de l’Oficina Jove. Hervias ha incidit en l’objectiu que es vol aconseguir amb una activitat d’aquestes característiques: “Volem ajudar els delegats i les delegades facilitant recursos i eines al mateix temps que fomentem les relacions entre joves de diferents municipis de la Selva.”

D’altra banda, els tècnics de l’Oficina Jove esperen que aquesta primera trobada sigui un èxit i s’assoleixin els objectius previstos.