El CatSalut i el Col·legi de Metges de Girona signen un acord per formar els professionals

La investigació pel cas de la nena que va morir a l'Hospital de Blanes continua oberta

El Col·legi de Metges i el CatSalut han escenificat aquest dijous la signatura de l'acord a través del qual volen oferir formació continuada als metges de la regió sanitària de Girona.

Vilaplana assegura que l'objectiu és que "sigui una formació potent, que englobi tots els proveïdors i que estigui feta en xarxa".

"Volem que sigui profitosa per a tots els metges i que els ensenyi a treballar en equip", insisteix. En aquest sentit, Vilaplana ha concretat que la intenció és adaptar l'acord a les necessitats del territori. "Si em permeteu la paraula, parlaria de 'tunejar-lo'
específicament pels metges de Girona", ha remarcat.

Per la seva banda, Elvira ha insistit en la importància d'aquest acord i ha assegurat que "té vocació d'afectar a tots els professionals del sistema perquè tots formen part de l'atenció".

En aquest sentit, ha concretat que els metges reclamen una formació continuada i que el conveni busca precisament atendre aquesta demanda.

Elvira també s'ha referit al cas de la nena que va morir a l'Hospital de Blanes la setmana passada. El director de CatSalut ha assegurat que la investigació continua oberta i que, de moment, no hi ha novetats.

"S'està elaborant un informe per part de la inspecció i en el marc de la continuïtat assistencial en la qual la va atendre un professional de la pediatria, estem analitzant la nostra inspecció com el Departament de Salut està analitzant el que va succeir", ha remarcat.