La Guàrdia Civil intervé 21,5 quilos de marihuana a La Jonquera

La droga va ser comissada en dos vehicles, un d'ells estacionat en aquest municipi empordanès

La Guàrdia Civil va intervenir entre el 26 i el 31 de gener 21,5 quilos de marihuana a La Jonquera (Alt Empordà). La droga va ser comissada en dos vehicles, un d'ells estacionat en aquest municipi empordanès.

La primera actuació va tenir lloc la matinada del 26, quan els agents van aturar un vehicle de matrícula francesa conduït per un jove de 20 anys que es disposava a travessar la frontera. Durant l'escorcoll del vehicle la Guàrdia Civil va trobar al maleter dues bosses d'escombraries tapades amb una manta amb quatre bosses envasades al vuit que contenien 11,2 quilos de marihuana. Per tot plegat, els agents van detenir el conductor, de nacionalitat francesa.

L'altre operatiu es va fer el 31 de gener, quan una patrulla va observar un cotxe amb matrícula espanyola que circulava en direcció França. En veure els agents, el conductor va entrar al municipi de la Jonquera i va abandonar el vehicle. Un gos d'aquest cos va confirmar que el cotxe contenia droga i es va procedir al seu escorcoll. La Guàrdia Civil va trobar en el maleter del vehicle diverses bosses que contenien 10,3 quilos de marihuana. Tot i la troballa, els agents no van poder identificar l'ocupant o els ocupants del cotxe.El detingut el 26 de gener i la droga intervinguda en els dos operatius ha quedat a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres.