Una atracció es queda sense llum i atrapa als ocupants durant més d'una hora a Maçanet de la Selva

No era possible alliberar l'arnès de seguretat sense electricitat

La matinada del divendres 6 d'agost els usuaris de l'atracció coneguda popularment com 'Saltamontes' a les fires de Maçanet de la Selva van patir un important ensurt quan, cap a les tres de la matinada, aquesta es va quedar sense subministrament elèctric. 'Tot just havíem començat a agafar velocitat i aixecar-nos del terra quan, de cop i volta, tot es va apagar i vam caure', explica un testimoni a AraGirona.cat que va viure l'incident en primera persona. Els braços pneumàtics van desplomar-se per restar inerts a nivell del terra mentre els usuaris es van començar a mirar amb incredulitat sense entendre ben bé perquè s'havien aturat. 'Totes les atraccions del nostre voltant tenien llum i nosaltres érem els únics que estàvem a les fosques', explica el testimoni que afegeix que 'en cap moment ningú ens va voler explicar el que estava passant'.

Algunes de les persones van intentar alliberar-se de l'arnès de seguretat però els va resultar impossible, ja que els sistema requereix d'electricitat per a poder-se accionar. Aquest fet va provocar que prop d'una trentena d'usuaris, d'edats compreses entre 12 i 29 anys, es veiessin obligats a restar asseguts als seus seients durant més d'una hora. Entre les persones atrapades no s'han de lamentar ferits tot i que es van viure episodis de pànic i lleus atacs d'ansietat.

Una hora i mitja més tard l'atracció va seguir funcionant amb normalitat i es van tornar els diners als usuaris que ho van reclamar.