Detenen els responsables de Finques la Bisbal per estafar més de 243.000 euros

L'administrador de l'empresa i la seva exdona acumulen un vintena de denúncies

Els mossos han detingut aquest dilluns i dimarts els responsables de Finques la Bisbal que gestionava diverses comunitats de veïns d'aquest municipi del Baix Empordà. La policia els hi atribueix un delicte d'estafa pel forat econòmic que haurien deixat als comptes dels que es feien càrrec.

Segons ha avançat aquest dimecres El Punt Avui, els agents van detenir dimarts d'administrador de les finques i dilluns, la seva exdona. La policia ha confirmat que, fins ara, han rebut una vintena de denúncies que ascendeixen a més de 240.000 euros. Concreten, però, que la xifra pot continuar incrementant perquè n'estan arribant de noves.

Segons el diari, els veïns han trobat a faltar diners dels comptes bancaris però també han constatat que arrosseguen deutes de diferents serveis que creien tenir pagats com la llum, l'aigua, el telèfon, reformes o manteniments.

Els agents els van detenir amb la intenció d'interrogar-los però, segons El Punt Avui, tots dos es van acollir al seu dret a no declarar. Totes dues detencions van quedar sense efecte el mateix dia i estan a l'espera que un jutjat d'instrucció de la Bisbal d'Empordà els citi a declarar.