Girona atorga una subvenció de 3.000 euros a la Fundació Privada Banc dels Aliments

La quantitat serà destinada a l’adequació d’un nou magatzem

L’Ajuntament de Girona ha atorgat  una subvenció de 3.000 euros a la Fundació Privada Banc dels Aliments de les Comarques Gironines per tal d’adequar un nou magatzem per poder donar resposta a l’augment dels productes que gestiona l’entitat. El magatzem de què disposen actualment ha quedat petit i no pot encabir les més de 3.000 tones d’aliments que recull la Fundació a hores d’ara.
 
L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha agraït la tasca de la Fundació i ha explicat que “la societat reconeix la gran tasca que el Banc dels Aliments fa a favor de la gent amb menys recursos, i des de l’Ajuntament hem de col·laborar també perquè tinguin les millors condicions per poder fer les seves tasques de la millor manera possible”.
 
El Banc dels Aliments de les Comarques Gironines és una fundació privada de caràcter benèfic social, independent i apolític, que té com a finalitat la lluita contra la fam i evitar que es llencin els excedents alimentaris. El 1988 es va fundar a la demarcació i va esdevenir el segon Banc dels Aliments que es va constituir a l’Estat espanyol. Actualment contribueix a l’alimentació d’unes 37.260 persones, a través de 100 entitats socials, encarregades de distribuir els aliments a totes les famílies necessitades.