L'hotel El Racó de Madremanya, el 2on més romàntic de l'estat i 16è d'Europa segons TripAdvisor

S'ha escollit en el marc dels X Traveller's Choice Hotels

  • Exterior d'El Racó de Madremanya
    Exterior d'El Racó de Madremanya

L'hotel rural "El Racó de Madremanya" ha estat escollit com el segon hotel més romàntic de l'Estat i el 16è en tot Europa en la Xena edició dels premis Traveller's Choice Hotels del portal Trip Advisor.

Els guanyadors s'han definit en base als comentaris i les opinions recollides durant el darrer any dels viatgers usuaris de la plataforma en tot el món i s'han englobat en diverses categories: Top Hotels, Luxe, Millor Qualitat/preu, Petits hotels, Millor servei, Pensions & Hostals, Hotels romàntics i Familiars.

A l'Estat, un total de 147 establiments han estat reconeguts pels usuaris a l'edició nacional d'aquests guardons, amb 223 premis distribuïts en vuit categories. La majoria dels guanyadors es concentren a Catalunya, Andalusia, València, Canàries i Balears. D'aquests 147 guardonats, dotze a més ho han estat internacionalment.

Dintre la categoria dels més romàntics, on s'hi troba El Racó de Madremanya, també en destaquen Lani's Suites de Luxe, amb el setè lloc mundial, cinquè a Europa i primer a Espanya. Per la seva banda, Posada Terra Santa, de Palma de Mallorca, ha obtingut la 19ena posició a Europa i la tercera a l'Estat.