FiraRebaixa organitza una vetllada de shopping night coincidint amb el Girona 10

Més de 70 expositors amb diversos descomptes es trobaran al Palau de Fires del 26 al 29 de gener

FiraRebaixa compleix 25 anys i ho fa celebrant la seva primera shopping night el proper divendres 27 de gener de 21h a 23h de la nit. L’outlet del teixit comercial gironí, que l’any passat es va avançar una setmana per fer-lo coincidir amb la campanya promocional del Girona 10, ha decidit tornar a formar-ne part amb una nit de compres, música i tapes.
 
Durant la shopping night, la Fira regalarà 1.000 vals per bescanviar per una degustació cortesia d’Estrella Damm. Aquests vals s’entregaran per ordre i fins a esgotar existències a tots els visitants que realitzin una compra per un import mínim de 10€ en horari de 21h a 23h i entreguin el tiquet al punt d’informació de la Fira. A canvi del tiquet de compra, se’ls hi donarà el val degustació per consumir al bar del saló aquella mateixa nit. A més, durant dues hores el públic podrà gaudir d’una sessió d’R&B, soul i funk en directe a càrrec del dj Robert de Palma. Així doncs, la primera nit del Girona 10 es viurà amb intensitat a la Fira de Girona amb el FiraRebaixa.
 
L’accés al saló serà gratuït i obrirà les seves portes el dijous 26 fins el diumenge 29 de gener en un horari de 10h a 21h, a excepció del diumenge que tancarà a les 20h i del shopping night que s’allargarà fins les 23h. Una setantena d’expositors oferiran descomptes durant 4 dies en una gran varietat de productes en moda d’home, dona, juvenil, infantil, sabateria, mobiliari, parament de la llar, llenceria, marroquineria, òptica, joieria i esports.