El Mams d’Arbúcies organitza el primer festival d’humor, gastronomia i vi

Pep Plaza, Albert Om, Toni Albà, Jair Domínguez, Peyu, Roger de Gràcia i el Sr. Bohigues, en seran els protagonistes

‘Festimams El Xitxarel·lo’ és un festival de menjar, beure i riure. Es celebrarà al restaurant Mams d’Arbúcies (Selva) durant els mesos de gener, febrer, març i abril, amb una combinació de sopars-tertúlia i sopars-espectacle que tindran lloc a partir de 2/4 de 10 de la nit. Els protagonistes dels sopars-tertúlia explicaran la seva experiència com a personatges coneguts, mentre sopen amb el públic assistent, que els podran fer preguntes. El preu és de 30 euros. En els sopars-espectacle els humoristes convidats interaccionaran amb el públic al llarg del sopar amb espectacles adaptats al menú del Mams. En aquest altre format, el preu és de 50 euros. Les entrades per a tres de les activitats programades, ja estan exhaurides.
 
Pep Plaza inaugurarà el festival amb un sopar-espectacle aquest dijous 26 de gener amb les entrades ja exhaurides. La resta d’espectacles estan programats en divendres. Albert Om iniciarà els sopars-tertúlia el divendres 10 de febrer. El sopar-espectacle de Toni Albà (entrades exhaurides) serà el 17 de febrer. Li seguirà un sopar-tertúlia amb Jair Domínguez el. El 10 de març en Peyu serà el protagonista d’un sopar-espectacle (entrades exhaurides). Roger de Gràcia tancarà els sopars-tertúlia el 31 de març; i el Sr. Bohigues (Rac1) tancarà el de sopars-espectacle el divendres 7 d’abril.
 
És la primera vegada que organitzen un festival d’aquest tipus al Mams d’Arbúcies i ho fan “amb la idea d’apropar a tothom aquests personatges coneguts”, comenta Fel Faixedas, soci del Mams i creador del Festimams. “Estem molt contents perquè a hores d’ara ja tenim tres espectacles amb les entrades exhaurides” afegeix.
 
El festival compta amb la col·laboració del vi Xitxarel·lo, dels germans Virgili, i de Freskibo.