La Càtedra Ferrater Mora organitza un debat sobre la sèrie 'Merlí'

Tindrà lloc el 25 de gener sota el títol “En Merlí, què? Fa trempar o destrempa?”

El proper dimecres, dia 25 de gener, a les set de la tarda, al Centre Cultural La Mercè de Girona, tindrà lloc el debat i la taula rodona sobre la sèrie de TV3; Merlí, amb el títol “En Merlí, què? Fa trempar o destrempa?”. Aquesta proposta pretén plantejar la pregunta de si la sèrie fa un bé o un mal a la filosofia, en general, i a la docència de la filosofia, en particular.
 
El debat comptarà amb la participació de Nemrod Carrasco (professor de Filosofia de la Universitat de Barcelona i assessor filosòfic de Merlí) i dels professors de secundària Esther Cruañas (Institut Illa de Rodes, de Roses), Xavier Serra (Institut Salvador Espriu, de Salt), Esther Vilalta (Institut de Cassà de la Selva) i Joan Cortada (Institut Montilivi, de Girona).
 
L’activitat està organitzada per la Càtedra Ferrrater Mora de Pensament Contemporani de la Universitat de Girona en col·laboració amb els estudis de Filosofia de la Universitat de Girona i l’Escola Municipal d’Humanitats. L’entrada és lliure i gratuïta.