Tres gironins es proposen coronar els cims de Chogolisa, a Pakistan

Han iniciat una campanya de micromecenatge per a recollir fons

Els gironins Jordi Bosch "Barraca" (Banyoles), Carles Figueras (Santa Coloma de Farners) i Pep Permañé (Sant Hilari Sacalm), s'han marcat com a objectiu pel proper estiu coronar els dos cims de la muntanya Chogolisa (Pakistan), de 7.654 i 7.665 metres respectivament, travessant la seva imponent cara oest, un recorregut fins aquest moment absolutament verge. No només això, la vessant sud-oest, continua sense cap ascensió registrada per part d'alpinistes catalans i espanyols.

Els gironins volen dibuixar un triangle a la neu amb les seves passes, un triangle invertit on la seva base seria la distància que uneix els dos cims i la seva punta el lloc de sortida i arribada.

El traçat inclou remuntar la glacera Vigne fins a la base d’un esperó d’uns mil metres de desnivell, arribar al plató a 6.500 metres, lloc on es troba la punta del triangle invertit i a partir d’aquí fer la triangulació: cim sud-oest, cim nord-est i tornar a la punta del triangle invertit.

Per tal de portar a terme la seva aventura necessiten 3.000 euros i han iniciat una campanya de micromecenatge per aconseguir-los.