La nova comissaria de la Policia Local de Banyoles entrarà en funcionament el febrer

La ciutat va recuperar ahir la Diada de la policia que portava 8 anys sense celebrar-se

La futura comissaria de la Policia Local de Banyoles (Pla de l'Estany), situada al costat de les dependències dels Mossos d'Esquadra, obrirà les seves portes a partir del proper mes de febrer. Segons el regidor de Policia i Via Pública de l’Ajuntament de Banyoles, Lluís Costabella, la nova seu “ens permetrà donar un millor servei i una millor atenció a les persones que més ho necessitin”, va dir en el transcurs d'una visita de les obres que es va dur a terme ahir al matí.

Amb tot, Banyoles va recuperar ahir la Diada de la Policia Local, un esdeveniment que portava vuit anys sense celebrar-se. En l’acte, la ciutat va premiar la implicació i la permanència de 15 agents locals, els quals fa més de 20 anys que formen part del cos policial. En concret, l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer i el cap de la Policia Local, Gregori Martínez, van entregar medalles de bronze, plata i or als agents que feia més de 20, 25 i 30 anys, respectivament, que donen servei públic als banyolins a través de la Policia Local de Banyoles. Juntament  amb les medalles, també se’ls van entregar diplomes personalitzats.

Durant l’acte, que es va celebrar a la sala d’actes de l’Ajuntament, el cap de la Policia Local, Gregori Martínez, va destacar que “avui és un dia per trobar-nos i fomentar el companyerisme al mateix temps que fem un reconeixement a la gran tasca i funció que desenvolupen els nostres agents locals”.